Connect with us
Bicarbonatul de sodiu și uleiul de ricin luptă cu peste 20 de afecțiuni ale organismului

Remedii

Bicarbonatul de sodiu și uleiul de ricin luptă cu peste 20 de afecțiuni ale organismului

Bicarbonatul de sodiu și uleiul de ricin luptă cu peste 20 de afecțiuni ale organismului

Care sunt secretele combinației de bicarbonat cu ulei de ricin și cum pot ajuta organismul aceste două ingrediente?

Bicarbonatul de sodiu este un fel de sare compusă din ioni de sodiu și de bicarbonate, este o substanță de culoare alb cristalină însă de cele mai multe ori se găsește cu ușurință în magazine sub formă de pulbere.

Uleiul de ricin are un număr semnificativ de efecte benefice asupra organismului tău. Acesta poate în mod eficient să te scape de petele de pe piele, să alieneze durerile de spate, să grăbească vindecarea încheieturilor accidentate și este ideal în tratarea multor altor afecțiuni medicale.

Practicanții de medicină holistică recomandă acest remediu în mare parte datorită unei lungi liste de afecțiuni și condiții medicale pe care le poate vindeca și care de multe ori se dovedesc a fi rezistente la tratamentele medicinale convenționale.

Cum se prepară compresele cu bicarbonat de sodiu și ulei de ricin

Ai nevoie de: bicarbonat de sodiu, ulei de ricin presat la rece, comprese sterile.

Amestecă uleiul de ricin și bicarbonatul de sodiu în cantități relativ egale și folosește pasta obținută împreună cu compresele pentru a remedia problemele din lista de mai jos.

Acest remediu poate să îndepărteze eficient negii în numai o lună de zile. Ușurează recuperarea în urma alcoolismului. Previne sforăitul după 2 săptămâni de aplicație. Previne diareea cronică Un amestec albește pielea și îndepărtează petele de pe aceasta Te scapă de durerea și de mâncărimea provocate de înțepăturile insectelor. Grăbește vindecarea rănilor, a tăieturilor și a vânătăilor. Te scapă de tinitus dacă este consumat zilnic timp de o lună

Această combinație s-a dovedit a fi eficientă în ameliorarea bolilor de piele Este un remediu benefic împotriva melanomului dacă este aplicat cu regularitate. Tratează alergiile cu succes atunci când este luată o doză de cinci picături în fiecare dimineață. Chisturile pilonidale dispar folosind acest remediu In tratamentul hepatitei Ușurează alergia oculară dacă este aplicat pe gene înainte de a te culca. Îndepărtează depozitele de calciu de pe talpă cu ajutorul masajului regulat.

Reduce semnificativ afecțiunile de auz. Elimină ciuperca unghiilor. Grăbește vindecarea accidentărilor încheieturilor. Previne dungile pielii din timpul sarcinii dacă este folosit la masaj în ultimele luni de sarcină Vindecă cataracta cu câte o picătură aplicată în fiecare seară înainte de culcare. Alienează durerile de spate dacă este folosit o dată pe săptămână

Tratează hiperactivitatea. Îndepărtează nodulii corzilor vocale dacă este aplicat pe gât timp de 3 luni de zile.

Stimulează creșterea părului cu aplicație cu 20 de minute înainte de șamponare

Citeste continuarea
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Remedii

To Top