Connect with us
Ce îți arată semnele din palmă. Voropchievici: Există blestemul degetului mic!

Trebuie sa stii

Ce îți arată semnele din palmă. Voropchievici: Există blestemul degetului mic!

Ce îți arată semnele din palmă. Voropchievici: Există blestemul degetului mic!

Ce îți arată semnele din palmă. Mihai Voropchievici, numerolog, a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse care sunt semnele din palmă care îți arată că te vei îmbogăți.

”În primul rând, când te uiţi la o palmă, ai o multitudine de repere. Analizezi mărimea palmei şi forma palmei.

Dacă palma este mai înaltă decât înălţimea degetelor, dacă este mai lată, ce formă au degetele, ce formă au unghiile şi după aceea ce culoare au. Sunt o multitudine de repere.

Lanţul din palmă este lanţul banilor. Gigi Becali are acest lanţ unicat.

Luaţi de bază degetul mare. Cu cât acesta este mai mare, mai gros, mai solid, cu atât denotă un om cu putere, cu fortă, cu caracter, chitit pe a se îmbogăţi.

Dacă prima falangă este mult mai înaltă, aceasta este falanga voinţei. Dacă este invers, este lipsă de voinţă şi nu o să se îmbogăţească chiar dacă are degetul foarte mare.

Există blestemul degetului mic

Este bine să nu ai distanţare între degete. În momentul când nu ai distanţare nu au pe unde să plece banii.

Unghiile sunt de 4 modele. Unghiile pe spate pot fi migdalate sau lopăţele. Acestea sunt mâinile care muncesc mult şi stiu ce înseamnă valoarea muncii şi valoarea banului.

Există puncte benefice când pe linia vieţii sunt ramuri care se duc ascendent. Acestea înseamnă noroc peste măsură, dar nu şi îmbogăţire peste măsură.

Becali are 3 brăţări, iar brăţara bogăţiei, adică a doua, este extraordinar de adâncă. Prima brăţară este a sănătăţii, a doua a bogăţiei şi a treia a fericirii.

Mai există posibilitatea, ori pe linia capului, ori pe linia inimii să fie nişte puncte. Dacă avem şi acele puncte, stele, acestea sunt marcajele unde te poţi îmbogăţi.

Tot ce este formatul de M în palmă se numeşte mâna omului care reuşeşte totul în viaţă. M-ul din palmă spune muncă şi reuşită”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Citeste continuarea
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Trebuie sa stii

To Top