Connect with us

Ai grija

70% dintre români au probleme cu infecția unghiilor. Iată cum prepari un amestec natural care vindecă infecțiile unghiilor în doar câteva ore

70% dintre români au probleme cu infecția unghiilor. Iată cum prepari un amestec natural care vindecă infecțiile unghiilor în doar câteva ore

Exista extrem de multe cauze care provoaca infectii la picioare si unghii, iar vara cand purtam sandale, acestea sunt foarte inestetice. De asemenea, persoana care are aceasta infectie poate sa infecteze si alte persoane.

Daca ai observat semne de infectie, trebuie sa iei masuri imediat, inainte sa se extinda. Vei putea face acest lucru foarte usor, intrucat ciuperca care cauzeaza aceasta infectie este foarte sensibila la bicarbonat de sodiu si otet.

Bicarbonatul de sodiu previne raspandirea ciupercii, iar otetul o elimina definitiv. Se pune 1 litru de apa calda intr-un vas si se adauga 5 linguri de bicarbonat de sodiu.

Se amesteca pana cand se dizolva bicarbonatul si se tin picioarele in amestec timp de 15 minute. Se repeta procedura, schimband apa si bicarbonatul si adaugand 200 ml de otet.

Se tin picioarele 10 minute in amestec. Se repeta procedura in fiecare zi timp de 10 zile.

Se recomanda sa schimbi sosetele dupa fiecare procedura in caz ca bacteria a ramas in sosete.

Citeste continuarea
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Ai grija

To Top