Connect with us

Ai grija

Cum scapi rapid de o durere de cap, fără să iei medicamente

Cum scapi rapid de o durere de cap, fără să iei medicamente

Nicio zi nu mai este la fel după ce începe o durere de cap. Din cauza acestei schimbări în orrganismul nostru nu ne mai putem ocupa cu la fel de multă atenție și concentrare de activitățile pe care le avem pe făcut în ziua respectivă.

Situația se înrăutățește și mai mult dacă durerile devin mai mari și mai greu de suportat. Dar chiar și așa pastilele nu reprezintă o soluție foarte bună chiar dacă e la îndemână și garantează efecte imediate.

Există metode mult mai simple și mai puțin periculoase pentru organismul nostru decât acestea. Trebuie doar să le cunoști și să le aplici dacă vrei să treci fără niciun pericol pentru sănătatea ta peste o durere de cap.

In funcție de locul în care te afli sau de intensitatea durerii de cap poți să folosești diverse metode ca să te eliberezi de durere. De exemplu poți folosi compresele reci. Pur și simplu aplică-le pe partea din spate a gâtului și vei simți imediat cum dispare toată durerea și tu te vei simți iar energic ca la începutul zilei.

Un alt lucru de care trebuie să ai foarte mare grijă pentru sănătatea ta este lipsa sportului. Ca să eviți durerile permanente de cap trebuie să ai în fiecare zi orice tip de activitate fizică. Și nu este neapărat nevoie să mergi la sală.

Poți să profiți de timp frumos ca să faci o plimbare lungă, să te plimbi cu bicicleta prin parc. Dacă ai timp poți să faci înot pentru că acesta îți va pune în mișcare mai mulți mușchi în același timp.

în cazul în care ai o perioadă mai lungă în care te doate capul trebuie să eviți să mai bei cafea sau să mânânci ciocolată neagră. Cel puțin aceasta este una dintre recomandările medicilor.

De asemenea tot aceștia ne sugerează să folosim cât mai multe vitamine și suimente care să ne scape de durerea de cap.

Aceste stări pot să apară din diferite motive de la lipsa somnului, kilogramele în plus, până la stres prelungit. Motivele durerilor de cap pot să fie și mai surprinzătoare: de exemplu vorbim despre întreruerea programului obișnuit de la birou din cauza weekendului, vopsitul părului, mâncatul iresponsabil la ore diferite.

Dar chiar dacă ai reușit să reduci in senzație pe moment e neapărat nevoie să mergi la medic ca să vezi exact care este cauza durerii și ce poți să faci ca să scapi de această incomoditate pentru totdeauna.

Citeste continuarea
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Ai grija

To Top