Connect with us

Ai grija

S-a modificat programul magazinelor de paște. Ce program au Auchan, Carrefour, Penny, Kaufland, Lidl

S-a modificat programul magazinelor de paște. Ce program au Auchan, Carrefour, Penny, Kaufland, Lidl

În fiecare an, atât în perioada sărbătorilor de iarnă, cât și în perioada sărbătorilor pascale, marile lanțuri comerciale își schimbă programul de funcționare. Acest lucru se întâmplă și în cazul supermarket-urilor Kaufland care, în pragul Paștelui vor avea un program diferit decât cel în mod normal. Cum va funcționa lanțul de magazine Kaufland în această perioadă.

An de an, perioada sărbătorilor de pascale vine cu schimbări de program pentru majoritatea supermarket-urilor din țară. În acest fel, Kaufland vine cu un intervar orar de funcționare diferit față de restul anului.

Ce program au magazinele Kaufland de Paște

Perioada sărbătorilor pascale aduce modificări de program în cadrul lanțurilor de magazine din țară, în fiecare an. Așa cum este, de altfel, și în cazul supermarket-urilor Kaufland.

Nu cu foarte mult timp în urmă, furnizorul german Kaufland a anunțat programul magazinelor din România de Paște.

În ce zile este închis la Kaufland, de Paște

Așadar, în săptămâna 10-16 aprilie, marile magazine Kaufland își vor începe programul în intervalul orar 06:30 – 09:00. ora de închidere va varia între 21:30 și 23:00.

Luni, 10.04 – vineri, 14.04, hipermarketurile Kaufland vor avea un program prelungit. în acest fel, ora deschiderii va fi cuprinsă între 06:30 și 09:00, în timp ce ora închiderii va fi între 21:00 și 23:00.

Sâmbătă, la data de 15.04, mardea majoritate a magazinelor vor avea program special de funcționare. acesta va fi cu un program mai scurt. Ora deschiderii se va face între orele 06:30, în timp ce ora de închidere va varia între 18:00, respectiv 19:00 în marile orașe.

Excepție vor face magazinele din orașele Miercurea Ciuc, Sovata, Odorheiu Secuiesc, Târgu Secuiesc, Gheorgheni și Sfântu Gheorghe. Acestea menționate vor avea program normal de funcționare.

Duminică, 16.04, de Paște, hipermarketurile Kaufland vor fi închise. Excepție vor face locațiile din orașele menționate anterior.

Luni, 17.04, în prima zi după Paște, magazinele Kaufland vor avea program scurt. Ora deschiderii va fi ora 09:00, în timp ce aceste magazine se vor închide între 16:00 și 18:00.

Excepție se va face în locațiile din orașele menționate anterior. Acestea vor funcționa după programul normal. Și, mai mult decât atât, magazinul din incinta Promenada Mall Sibiu va fi deschis între orele 10:00 și 22:00.

Program Kaufland – Paștele Catolic 2023

Paștele este sărbătorit, în funcție de religie. Astfel, în perioada Paștelui catolic, care se desfășoară în săptămâna 03-09 aprilie, magazinele Kaufland din Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni și Sovata vor funcționa după un program special.

În acest fel, luni, 03.04 – vineri, 07.04, centrele comerciale sunt deschise în intervalul orar 07:00 și 22:00.

Sâmbătă, 08.04, în ajunul Paștelui catolic, programul magazinelor se încheie la ora 18:00.

Duminică, 09.04, magazinele din Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni și Sovata vor fi închise.

Luni, 10.04, în prima zi după Paște, magazinele vor funcționa după un program special. astfel, ele vor fi deschide în intervalul orar 09:00 și 18:00.

Citeste continuarea
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Ai grija

To Top