Connect with us

Ai grija

Cine este soțul Monicăi Anghel. Marian Caraivan e căsătorit cu artista de 13 ani

Cine este soțul Monicăi Anghel. Marian Caraivan e căsătorit cu artista de 13 ani

Monica Anghel este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România. De-a lungul anilor, vedeta a câștigat admirația a mii de persoane și a reușit să se numere printre cei mai valoroși cântăreți pe care îi are țara noastră. Vedeta se bucură de succes pe plan profesional, dar și pe plan personal, căci trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Marian Caraivan. Cine este bărbatul care, de mai bine de un deceniu, stă la brațul Monicăi cunoscutei artiste.

Monica Anghel este una dintre vedetele de la noi care, de-a lungul anilor, prin muncă și dedicare a reușit să își construiască o carieră de succes. Piesele ei sunt fredonate de o mulțime de persoane și se bucură de împliniri pe plan profesional, dar și pe plan personal, căci are o familie care o sprijină în tot ceea ce face.

În anul 2010, Monica Anghel și bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu și-au unit destinele. În urmă cu ceva vreme, vedeta povestea că au avut o nuntă atipică, restrânsă, iar rochia de mireasă a fost croită de mama ei. Monica Anghel descria ținuta purtată într-una dintre cele mai importante zile din viața ei ca fiind o rochie lungă, din mătase naturală, ală, cu câteva nuanțe pale.

Vedeta a mărturisit că, după căsătorie a decis să nu ia numele soțului său, pentru că ar fi fost nevoită să își schimbe toate actele, iar programul încărcat pe care îl avea nu i-ar fi permis să piardă atâta timp făcând acest lucru.

Soțul Monicăi Anghel a lucrat o perioadă destul de lungă ca inspector de securitate pe aeroport.

Monica Anghel este la a doua căsnicie

Marian Caraivan nu este primul soț al Monicăi Anghel. Vedeta a mai fost căsătorită, timp de 11 ani, cu medicul estetician Andrei Carantino. După mai bine de un deceniu însă, povestea de dragoste dintre cei doi a ajuns la final iar cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în anul 2005.

În anul 2021, bărbatul s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani, în urma unor probleme cardiace, după o lungă suferință. Atunci, Monica Anghel a fost prezentă la funerariile celui cu care și-a împărțit viața pentru o bună perioadă de timp.

Citeste continuarea
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Ai grija

To Top