Connect with us

Remedii

Cel mai rapid remediu pentru arsurile la stomac. Isi face efectul in doar cateva minute

Cel mai rapid remediu pentru arsurile la stomac. Isi face efectul in doar cateva minute

Arsurile la stomac sunt cauzate de o afectiune a stomacului numita reflux gastroesofagian. Cantitatea de acid din stomac creste atat de mult incat ajunge sa urce spre esofag, ceea ce provoaca dureri in piept.

Un truc comun pentru a trata arsurile la stomac implica utilizarea bicarbonatului de sodiu. Oamenii care sufera de arsuri la stomac adesea apeleaza la aceasta solutie.

Bicarbonatul de sodiu poate ajuta intr-adevar la calmarea arsurilor la stomac. Acest lucru se intampla deoarece bicarbonatul de sodiu are proprietati alcaline si poate neutraliza acidul din stomac.

Pentru a utiliza bicarbonatul de sodiu pentru a trata arsurile la stomac, poti incerca urmatoarele:

Amesteca o lingurita de bicarbonat de sodiu intr-un pahar cu apa rece. Bea amestecul.

Amesteca o lingurita de bicarbonat de sodiu intr-un pahar cu apa fierbinte si bea amestecul incet.

Iata cateva beneficii posibile ale bicarbonatului de sodiu pentru sanatate:

Ajuta la neutralizarea aciditatii stomacale: Bicarbonatul de sodiu poate ajuta la neutralizarea aciditatii stomacale, ceea ce poate fi benefic pentru persoanele care sufera de arsuri la stomac sau de indigestie.

Poate ajuta la ingrijirea ranilor: Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pentru a curata si a ingriji ranile.

Poate ajuta la ingrijirea pielii: Bicarbonatul de sodiu poate fi utilizat ca exfoliant pentru piele si poate ajuta la indepartarea celulelor moarte de la suprafat

Alte beneficii ale bicarbonatului de sodiu

Bicarbonatul de sodiu are o serie de proprietati si poate fi folosit pentru diferite scopuri in afara tratarii arsurilor la stomac.

Deodorizant: Bicarbonatul de sodiu poate ajuta la eliminarea mirosurilor neplacute din frigider, din masina de spalat sau din alte locuri din casa. Poate fi adaugat in apa de spalat pentru a indeparta mirosurile neplacute de la haine sau in apa de clatit pentru a indeparta mirosurile neplacute din gura.

Detergent pentru vase: Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit ca detergent natural pentru vase. Poate fi adaugat in apa de spalat pentru a indeparta grasimile si murdaria de pe vase.

Curatenie generala: Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pentru a curata masinile de spalat vase, dusurile, toaletele si alte suprafete din casa. Poate fi amestecat cu apa si aplicat pe suprafete pentru a le curata.

ATENTIE! Bicarbonatul de sodiu poate avea unele beneficii pentru sanatate, dar este important sa tii cont de faptul ca nu este o solutie universala si ca poate avea efecte secundare daca este consumat in cantitati mari sau in mod regulat.

Citeste continuarea
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Remedii

To Top